Despre

Florin Barbu si Claudia Racolta s-au cunoscut in Londra. Claudiei i s-a spus ca nu poate avea copii, totusi la scurt timp a aparut o fetita frumoasa pe care au numit-o Diana. Dupa scurt timp a urmat si Andy. In familie au existat niste neintelegeri intre sotii Florin si Claudia. Se certau si politia a fost sesizata.
Copiii au asistat la certuri si din cauza asta copiii au fost luati de catre protectia copilului din Londra (Haringey). Haringey le-a cerut sa se desparta pentru a primi copiii inapoi mama. S-au despartit dar nu le-au dat copiii pentru ca Haringey a cerut mai intai o evaluare psihologica a mamei. Mama a fost gasita cu probleme psihice de catre psihologi lor si copiii nu au fost inapoiati mamei. Atunci cei doi au cazut de acord ca tatal sa ia copiii.

Nici tatului nu i-au fost inapoiati copiii. Au spus ca el este mai mult ca un frate pentru copii si ar trebui sa ii mai si pedepseasca si ca preocuparea lui de mama il face incapabil sa aiba grija de copii. Copiii au fost tinuti de catre Haringey si nu au mai fost lasati sa vorbeasca limba romana pentru ca au descoperit ca Diana i-a spus lui Andy sa nu se bucure prea mult de jucariile din locul unde se aflau pentru ca nu este casa lor. Asistenii sociali au descoperit acest lucru si nu i-au mai lasat sa vorbeasca limba romana. Servicile sociale cu judecatorii au decis ca copiii (cetateni romani) sa fie dati spre adoptie fara voia parintilor. Atunci parintii au prezentat documente la care s-a lucrat de catre protectia copilului din Romania pentru ca copiii sa fie dati rudelor mamei sau tatalui. Judecatorii nici nu sau uitat peste aceste documente pentru ca nu sunt bune spuneau ei pentru ca copiii nu mai vorbesc limba romana. A decis Haringey ca cel mai bine este ca copiii sa fie dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali. Niste homosexuali bogati nascuti in Franta care lucreaza in domeniu petrolului.

Tatal a intrat in greva foamei timp de 4 zile la Bruxelles pentru a protesta impotriva acestei decizii de adoptie fortata. Greva foamei a fost oprita de politie dupa patru zile si i-au spus ca il si aresteaza daca mai face chestii din astea. Tatal a mers atunci la Strasbourg in fata sediului CEDO unde a facut greva foamei timp de 18 zile. Filme cu starea lui in fiecare zi se pot gasi pe acest site la rubrica Filme. Cu cateva zile inainte de decizia de adoptie finala pe 20 Iunie, tatal a aflat ca se va tine acest proces de adoptie. S-au strans bani pe internet pentra a incerca oprirea adoptiei. Mai multi politicieni romani au vorbit impotriva acestei adoptii ca Aurelian Mihai, Ben-Oni Ardelean, Mihai Turcanu. Domnul Ben-Oni Ardelean sa prezentat la curte pe 20 Iunie ca delegat al statului roman. Judecatoarea nici nu a vrut sa il lase sa intre in curte. Dupa insistentele avocatului lui Florin acesta a fost lasat sa intre dar nu a fost lasat sa vorbeasca. Procesul a fost castigat de homosexuali si in momentul de fata copiii se afla la acesti homosexuali. Statul roman face tot ce ii sta in putere ca sa recupereze aceti copiii. Si noi fiecare in patratica noastra incercam sa ii ajutam pe Florin si Claudia cum putem. Florin si Claudia au dat primul interviu impreuna pe data de 14 Iulie.

Parintii au reusit abia acum sa comunice unul cu altul asa cum trebuie pentru ca Haringey i-a terorizat cu ideea ca o viitoare cearta intre parinti este principalul motiv pentru care copiii nu sunt inapoiati mamei in afara de bolile psihice pe care le-au gasit mamei care de fapt nu existau pentru ca psihologul la care s-a dus sa se trateze a spus ca nu poate trata un om care nu are nici o boala psihica. Mama a fost terorizata, ea locuind in Anglia cu inchisoarea daca da anumite detalii despre caz. Detalii care nu sunt clar specificate si care au tinut-o intr-o continua teroare. In urma postarilor pe facebook cu pozele copiilor, tatal a fost judecat pentru a fi bagat la inchisoare. In urma acestui proces tatal a trebuit sa mai plateasca 2000 de lire. Pana la urma nu l-au bagat la inchisoare. Deci aceasta teroare i-a tinut pe parinti separati, asta combinata cu certurile lor din trecut si cu durerea ca copiii au fost pierduti. Pana la urma dragostea fata de copiii a invins frica, teroarea si suferinta incat cei doi au reusit sa comunice. Luptam alaturi de ei pentru a aduce copiii acasa.