Zi neagră pentru românul Florin Barbu. Ce au decis judecătorii

Zi neagră pentru românul Florin Barbu, ai cărui copii au fost luaţi, în urmă cu doi ani, de către statul englez. Astăzi, judecătorii au decis să-i plaseze pe cei mici în adopţie.

Ultimele luni au fost unele de coşmar pentru Florin Barbu. Bărbatul a făcut greva foamei 18 zile şi a cerut ajutor instituţiilor statului din România, în speranţa că va reuşi să convingă judecătorii englezi să-i dea înapoi copii. Procesul de astăzi, 20 iunie, a fost unul mult aşteptat, întrucât magistraţii urmau să decidă, practic, dacă micuţii Diana şi Andy se întorc la tatăl lor sau dacă vor fi daţi spre adopţie.

În urmă cu puţin timp, după un proces care a durat câteva ore, s-a decis ca cei doi copii să fie plasaţi în adopţie, unui cuplu de homosexuali.

„Dumnezeu vrea să ne vadă UNIȚI. Astăzi copiii mei au ajuns în adopție la un cuplu de homosexuali. Banii au vorbit, iar Social Services Haringey şi judecătoarea au hotărât, Nu au luat în seamă repatrierea copiilor. Bogații câștigă bătălia, dar nu războiul. Noi suntem români, suntem 23 de milioane de oameni… România şi Biserica nu acceptă, nimeni nu ne fură copiii. Vă rog ieșiți în stradă, faceţi proteste, faceţi orice ca copiii să se întoarcă în familie. Copiii mei sunt DISPERAȚI, așteaptă ajutorul vostru, nu mai rezistă acolo. Vă mulţumesc tuturor şi împreună vom reuși”, a scris Florin Barbu pe Facebook, imediat după aflarea sentinţei.

Zi neagră pentru românul Florin Barbu. Ce au decis judecătorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *