UN NOU CAZ BODNARIU. Florin Barbu, tatăl copiilor dați unui cuplu gay, a ajuns la limita disperării

Cazul familiei Bodnariu pare că este reeditat de o familie monoparentală din Marea Britanie. Florin Barbu se află în greva foamei, deoarece statul britanic i-a luat cei doi copii în urmă cu doi ani și foarte curând urmează să fie adoptați de o familie de homosexuali.

Florin şi fosta sa soţie, Claudia, s-au cunoscut în Londra, în 2007. S-au căsătorit şi au împreună doi copii, o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani. Fericirea lor a ținut până în 2013, când au început să se certe, iar femeia a reclamat de mai multe ori la Poliţie că este victima violenței domestice.

“Soţia se purta uneori foarte urât, vorbea urât, reacţiona urât, nu-i convenea nimic, nu era mulţumită de mine. Copiii sufereau pentru că voiau să ne vadă fericiţi, nu am fost agresivi faţă de copii nici verbal, dar ei sufereau când ne vedeau că ne certăm”, spune Florin Barbu.

În ciuda faptului că Florin a susținut că acuzațiile erau nefondate, serviciile sociale britanice au venit să facă verificări. Așa au constatat că mama copiilor avea probleme de sănătate, iar despre tată au scris că era foarte atent cu cei mici. “Ne aşteptăm ca serviciile sociale să ne ajute, să ne trimită la consultant”, mai spune Florin Barbu.

În urmă cu doi ani, Florin Barbu a rămas fără cei doi copii, când instanţa a decis să fie daţi în plasament. De atunci, tatăl se judecă cu autorităţile britanice pentru a-şi recâştiga copiii. „Cu mama copiilor nu mai vorbesc de cînd au fost luaţi copiii, deoarece ea este într-o nouă relaţie. Dacă doreşte să vorbească cu mine, ştie numărul meu de telefon“, a declarat, pentru Jurnaliștii.ro, Florin Barbu.

Adoptați de un cuplu gay

Vestea că copiii săi vor fi adoptați de un cuplu gay a picat ca un trăsnet asupra lui Florin Barbu, care a apelat la un gest extrem și anume a intrat în greva foamei.

„Pe copii i-am văzut din Martie pînă în Decembrie 2014, săptămînal, deoarece se ştie că în Anglia se proactivează Force Adoption
În Anglia e legal ca doi oameni de acelaşi sex să adopte un copil. Trebuie să se gîndească însă că copii au un tată care îi iubeşte şi care va face orice sacrificiu pentru ei“, ne-a declarat Florin Barbu. În apărarea sa au sărit români din toate colţurile lumii.

Florin Barbu se află în continuare în greva foamei și speră într-o minune de la Dumnezeu.

UN NOU CAZ BODNARIU. Florin Barbu, tatăl copiilor dați unui cuplu gay, a ajuns la limita disperării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *