Un tată român, apel disperat după ce britanicii i-au luat copiii. Micuţii au fost daţi unui cuplu gay VIDEO

De două săptămâni, un braşovean stabilit în Marea Britanie protestează în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Aflat în greva foamei, Florin Barbu vrea să-şi recupereze cei doi copii, pe care statul britanic i-a luat în 2014 şi i-a încredinţat un an mai târziu unui cuplu gay. Susţinători ai românului ar urma să protesteze astăzi, în faţa ministerului român de Externe.

Florin Barbu protestează în faţă la CEDO fiindcă autorităţile britanice i-au luat copiii

Stabilit în Anglia cu soţia, Florin Barbu a rămas fără cei doi copii, de cinci, respectiv opt ani. Decizia a fost luată de Protecţia Copilului din Marea Britanie acum doi ani fiindcă în familie era scandal mai tot timpul, iar vecinii chemau adesea poliţia.

În plus, potrivit Serviciilor Sociale britanice, mama copiilor suferă de tulburari de personalitate. Florin Barbu îşi vrea însă copiii lângă el şi a făcut apel la autorităţile române, inclusiv la preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.

Duşi în plasament, anul trecut copiii familiei Barbu au fost luaţi în grijă de un cuplu gay, care în urmă cu două săptămâni a primit şi permisiunea să-i adopte. Sâmbătă, mai mulţi susţinători ai lui Florin Barbu au protestat la Londra.

http://www.romaniatv.net/un-tata-roman-apel-disperat-dupa-ce-britanicii-i-au-luat-copiii-micutii-dati-unui-cuplu-gay-video_295400.html#ixzz4EYLwEgct

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *